Followers

Saturday, 28 September 2013

New Photo of Pelamin :D










Assalamualaikumm dan salam sejahtera ..

Kali ini kru Rozaini Bridal telahpun memuatnaik (mengupload ) gambar - gambar terbaru koleksi pelamin dari Rozaini Bridal .. Dalam nie hanya lah beberapa keping gambar yang telah diupload . nak banyak lagi ? Boleh ke laman facebook kami .. dalam tu anda boleh lihat lagi banyak koleksi pelamin dari Rozaini Bridal dari dulu hingga kini .. hope you guys enjoyyy ! :D

Saturday, 21 September 2013

Promosi lagi !


Assalamualaikumm buat semua para pelanggan yang kami hormati ..

So sorry sejak kebelakangan nie krew Rozaini Bridal amat jarang update blog kami nie .. Kami Bukan sengaja taknak update ke ape ke .. Atas masalah - masalah tertentu kami tak dapat nak update entry terbaru dari pihak Rozaini Bridal . Well then , now we are back ! Masih ramai yang bertanya .. " BOLE EMELKAN PAKEJ 2014 TAK " .. " BOLEH SAYA TAW PAKEJ 2014 DARI PIHAK ROZAINI BRIDAL" dan sebagainya .. Buat para pelanggan kami yang dihormati .. mintak maaf kami ucapkan .. sebarang pembaharuan daripada pihak kami masih dalam pemikiran .. so kami tak dapat lagi nak update pakej pakej terbaru .. well ape - ape pakej yang diperlukan masih boleh dirujuk dalam website ini ataupun FACEBOOK kami .. taw kann facebook kami ? klik pada gambar facebook page sebelah kanan kalian , dan kalian boleh tengok sendiri .. hehe .. 

Buat para pelanggan yang nak dapatkan harga pakej perkahwinan yang murah - murah dan berpatutan .. jangan ketinggalan untuk datang ke booth promosi kami . heyh , harga promosi dan harga biasa tak sama taw. kami menawarkan harga promosi yang jauh lebih murah dari harga bias a.. sooooo , jangan ketinggalan ! Well sampai sini dulu entry terbaru daripada pihak Rozaini Bridal .. Sebarang pertanyaan atau kemusykilan boleh hubungan Kak Zai / Kak Emma .. bernombor seperti yang kami maklumkan dalam website ini .. Terima kasih buat para pelanggan yang sentiasa menyokong kami dari awal hingga sekanrag tertubuhkan ROZAINI BRIDAL . Thanks you alls ! ;)