Followers

Saturday, 28 September 2013

New Photo of Pelamin :D










Assalamualaikumm dan salam sejahtera ..

Kali ini kru Rozaini Bridal telahpun memuatnaik (mengupload ) gambar - gambar terbaru koleksi pelamin dari Rozaini Bridal .. Dalam nie hanya lah beberapa keping gambar yang telah diupload . nak banyak lagi ? Boleh ke laman facebook kami .. dalam tu anda boleh lihat lagi banyak koleksi pelamin dari Rozaini Bridal dari dulu hingga kini .. hope you guys enjoyyy ! :D

Saturday, 21 September 2013

Promosi lagi !


Assalamualaikumm buat semua para pelanggan yang kami hormati ..

So sorry sejak kebelakangan nie krew Rozaini Bridal amat jarang update blog kami nie .. Kami Bukan sengaja taknak update ke ape ke .. Atas masalah - masalah tertentu kami tak dapat nak update entry terbaru dari pihak Rozaini Bridal . Well then , now we are back ! Masih ramai yang bertanya .. " BOLE EMELKAN PAKEJ 2014 TAK " .. " BOLEH SAYA TAW PAKEJ 2014 DARI PIHAK ROZAINI BRIDAL" dan sebagainya .. Buat para pelanggan kami yang dihormati .. mintak maaf kami ucapkan .. sebarang pembaharuan daripada pihak kami masih dalam pemikiran .. so kami tak dapat lagi nak update pakej pakej terbaru .. well ape - ape pakej yang diperlukan masih boleh dirujuk dalam website ini ataupun FACEBOOK kami .. taw kann facebook kami ? klik pada gambar facebook page sebelah kanan kalian , dan kalian boleh tengok sendiri .. hehe .. 

Buat para pelanggan yang nak dapatkan harga pakej perkahwinan yang murah - murah dan berpatutan .. jangan ketinggalan untuk datang ke booth promosi kami . heyh , harga promosi dan harga biasa tak sama taw. kami menawarkan harga promosi yang jauh lebih murah dari harga bias a.. sooooo , jangan ketinggalan ! Well sampai sini dulu entry terbaru daripada pihak Rozaini Bridal .. Sebarang pertanyaan atau kemusykilan boleh hubungan Kak Zai / Kak Emma .. bernombor seperti yang kami maklumkan dalam website ini .. Terima kasih buat para pelanggan yang sentiasa menyokong kami dari awal hingga sekanrag tertubuhkan ROZAINI BRIDAL . Thanks you alls ! ;)

Saturday, 4 May 2013

Pelamin Terbaru











Entry kali nie kami masukkan pic pelamin kami terbaru . Atas permintaan ramai para pelanggan , kami upload pelamin rekaan terbaru dari Rozaini Bridal yang mungkin menarik minat para pelanggan kami .. Buat bakal raja sehari yang ingin mendapatkan pakej perkahwinan yang lebih berpatutan dari harga biasa , anda boleh datang ke booth promosi kami di IOI Mall Kulai.. Di situ anda boleh mendapatkan pakej perkahwinan yang jauh lebih menarik dari harga biasa untuk hari bahagia anda .. Tunggu apa lagi ? Jangan lepaskan peluang anda untuk mengunjungi booth promosi kami di IOI Mall Kulai sementara promosi masih ada hingga 13hb Meii ini . Cepat sebelum terlambat !!!!

Monday, 29 April 2013

Pameran Pengantin Kali K-7 di Plaza Kotaraya, Johor Bahru





Pameran Pengantin kali ke-7 yang telah diadakan pada 27hb April lalu begitu mendapat sambutan yang memberangsangkan . Keadaan sekitar Plaza Kotaraya yang kurang menjadi tumpuan kini lebih menjadi tumpuan apabila Pameran Pengantin diadakan beberapa hari yang lalu . 

Papa pelanggan yang dihormati dijemput hadir ke booth promosi kami bagi mendapatkan pakej perkahwinan yang lebih menarik di hari bahagia anda .. Kedatangan anda amat kami nantikan dan jangan ketinggalan !!


Sunday, 10 February 2013

Anugerah Pelamin Tercantik




    Alhamdulillah , syukur ke hadrat ilahi di atas kurniaanMu yang tidak ternilai . Syukur atas rezekiMu .. Kemenangan Rozaini Bridal dalam Pameran Pengantin Dunia Raja Sehari ke - 6 yang diadakan di Plaza Angsana , Johor Bahru baru - baru ini .

    Terima kasih yang tidak terhingga buat World Event & Marketing Services yang memberi peluang kepada Rozaini Bridal dalam menyertai pertandingan ini sekaligus menjadi pemenang atas pilihan orang ramai & para penonton yang hadir di Plaza Angsana ketika itu . Ucapan terima kasih juga diucapkan buat kru & kakitangan Rozaini Bridal yang bekerjasama sepanjang promosi ini diadakan . Selain itu , Ucapan terima kasih dari pihak Rozaini Bridal kepada semua para pelanggan yang tidak putus - putus menyokong penglibatan kami dalam dunia raja sehari ini . Buat mereka di luar sana yang banyak membantu Rozaini Bridal dalam pelbagai segi , katering , cameraman , dan lain - lain , terima kasih kami ucapkan atas bantuan dan kerjasama kalian . Semoga pertolongan kalian akan dibalas olehNya yang Maha Mengetahui .. Kami dari pihak Rozaini Bridal sentiasa mendoakan mereka yang menyokong kami sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala amalannya di dunia dan di akhirat . Aminn :)

Saturday, 2 February 2013

Kedatangan Norish Karman & Gemersik Tari di Rozaini Bridal








Pada tarikh 3 Februari lalu , Semasa Pameran Pengantin di Plaza Angsana diadakan , Pelakon Terkenal iaitu Norish Karman tidak melepaskan peluang untuk sama - sama berada di tapak promosi Rozaini Bridal bagi memeriahkan lagi sambutan promosi kami . Gelagat pelakon ini yang sporting dan gila - gila membuatkan kami tidak kering gusi bergelak ketawa . Selain itu , Kehadiran kumpulan zapin cilik Gemersik Tari jugak tidak ketinggalan memeriahkan booth promosi Rozaini Bridal pada hari itu . Gelagat comel para peserta kumpulan Gemersik Tari menarik minat para pelanggan untuk mengunjungi ke booth promosi kami . Atas bantuan ramai juga , Rozaini Bridal telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada ramai pihak . Terima diucapkan atas bantuan mereka - mereka yang terlibat dalam menjayakan promosi Rozaini Bridal dan kami berharap agar sokongan ini tidak akan putus - putus kami terima dari anda semua :) Thank you to all of you guys .!



Koleksi Pakaian 2013

































   Berikut merupakan serba sedikit gambar koleksi pakaian terbaru dari Rozaini Bridal untuk tahun 2013 .. Untuk mengetahui lebih banyak contoh pelamin dari kami , anda boleh layari ke Facebook kami ( Klik Sini )
Sebarang pertanyaan Anda boleh segera menghubungi pihak kami untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut mengenai pakaian yang kami ada . :)